Orminge

Öppettider i Sommar

Mån - Tors: 07:45 - 16:00
Fredag: 07:45 - 14:00

Telefon: 08 544 992 92 

MåBra

MåBra erbjuder dig ett brett sortiment av personlig träning, träning individuellt eller i grupp och massage. Våra instruktörer finns alltid till hands om du behöver coaching eller hjälp. Vi driver även primärvårdsrehabilitering och håller kurser inom exempelvis IBS, Artros, Mat, Motivation, Motion m.m. Vi tar emot remisser från hela Stockholm, men det är inget krav att ha en remiss för att boka tid hos oss.

Företagsledningen

Charlotte Kornfeld

Verkställande Direktör 

mabralotta@icloud.com

Ann Fuchs

Platschef 

ann.fuchs@mabrahalsa.se

Dan Kornfeld

Medicinskt Ansvarig

dan.kornfeld@mabrahalsa.se

Vår affärsidé och Vår vision

MåBras affärsidé strävar mot att utveckla Sveriges bästa hälsocenter för såväl sjuka som friska. Vår vision är att erbjuda kunder, oavsett ålder och fysisk förmåga, professionell behandling och personlig vägledning till en mätbart förbättrad hälsa.

Våra kärnvärderingar

Engagerande – Tillgängligt – Personligt – Framåt.

Ett personligt företag

Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att främja hälsan. MåBra erbjuder personlig träning, träning individuellt eller i grupp, massage, kurser, och primärvårdsrehabilitering. Här finns allt under ett tak – till och med varmvatten-bassäng. Med hjälp av vår välutbildade personal som leder och motiverar hjälper dem som väljer att komma till oss för att förbättra sin hälsa. 

Vi samarbetar med olika friskvårdsföretag såsom FriskvårdsChecken och Wellnet. För dig som företagare har vi utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda. Så vill du MåBra har du alla förutsättningar under ett tak.

Från då till nu

Det hela började i en liten källarlokal i Mörby Centrum för ca tio år sedan. Ambitionen var och är att kunna erbjuda personer ett ställe där man oavsett grundförutsättningar kan träna på sina egna villkor, få kunskap och känna glädje med att träna och MåBra.

Den gamla källarlokalen i Mörby Centrum renoverades till en mottagning för såväl sjukgymnastik som träning. En vatten bassäng byggdes och förankrades i berget under Mörby Centrum.

På hösten år 2002 var anläggningen färdigställd för att invigas och idag, drygt ett tiotal år senare, har vår ursprungliga lilla källarlokal transformerat och  fördubblat sin yta flera gånger om. Vi har även etablerat oss i Saltsjöbaden och Orminge.

Vår affärside, att använda kunskapen inom vård och hälsa integrerat skapar en trygg brygga mellan sjukvård och friskvård, en symbios som skapar ett lyckat koncept för hållbar hälsa.

Våra samarbetspartners

Stockholms Läns LandstingSaltsjöbadens SlalomklubbDanderyds SportklubbDanderyds kommunStockholms Golfklubb
Vitamin WellCelsiusNoccoKSSS

Kontakta oss

Önskar du boka en tid eller få svar på dina funderingar?
Kontakta oss i receptionen via mail eller telefon så hjälper vi dig så fort vi kan.

Adress

MåBra Hälsa Orminge
Ormingeplan 3, Orminge C
132 30 Saltsjö-Boo

Receptionen

08-544 992 92

Sociala medier
© MåBra Hälsa 2015.